martie 16, 2022

Nu există un număr precis de întrebări pe care o persoană obișnuită le poate pune într-o zi, unele sunt despre nemurirea sufletului, unele sunt complicate, în timp ce altele sunt extrem de hilare.

Încercăm acum să răspundem la câteva dintre întrebările populare pe care oamenii le au în minte și să îi ajutăm să ajungă la o soluție pe care o pot digera.

NOTĂ – Aceste întrebări au fost puse de ființe umane reale, din curiozitate, și dacă găsești ceva amuzant, nu ezita să râzi cat poti tu de tare!

1. Pot căștile să provoace țiuit în urechi?

crossbeats 1

Ce credem noi – Sincer, calitatea audio produs de căștile tale contează cel mai mult aici. La cele mai multe căști obișnuite, după ce un anumit nivel de volum este depasit, sunetul devine tare și distorsionat, provoacă fluctuații ale nivelului de vid și ale nodurilor de sunet, iar acest lucru poate provoca bâzâitul temporar sau „țiuit” în timpane dacă deconectezi muzica brusc.

O posibila solutie – Foloseste căștile cu anulare pasivă a zgomotului Crossbeats. Au drivere inteligente de control al decibelilor, care vor produce volume cu sunet clar pentru a te bucura de muzica dorită la maxim.

2. Dacă sunt folosite mult timp, aceste căști vor provoca Vertij?

crossbeats 2

Ce credem noi – Ok, sunt lucruri serioase acum! Nu am auzit niciodată de cineva care suferă de vertij prin folosirea căștilor (poate că utilizarea excesivă poate declanșa vertij), dar amețeli... Da! Poate provoca amețeli atunci când este utilizat ore lungi cu niveluri ridicate de Volum.

Probabil o soluție – Prea multă muzică tare pentru ore lungi nu este niciodată sănătoasă. Bucura-te de muzică la un nivel confortabil al sunetului, nu te lasa purtat de val!

3. Rezistă căștile în mașina de spalat?

crossbeats 3

Ce credem: dacă mașina este și pusă în funcție cu ciclu de spălare – este foarte regretabil, ne pare foarte rău, NU! Dar viața continuă, trebuie să mergi mai departe!

Probabil o soluție – Trebuie să fi cumpărat casti cu Rating IPX cat mai mare pentru a micsora sansele de deteriorare.

4. Pot canta ca Freddie Mercury?

freddie crossbeats

Ce credem noi – știu, când am ales această întrebare , am fost la fel de dezamăgiți ca și voi! Adevarul este NU! Nimeni în afară de Freddie Mercury însuși nu poate cânta ca Freddie Mercury!

Sigur nu e o solutie – Dacă tot insisti, s-ar putea să ai nevoie de tuner automat, mixere de sunet, 15 ani de experiență și curaj!

Mai există o posibilitate – să folosești niște căști de toată rușinea, și astfel să se audă totul atât de rău, încât Freddie sp sune ca tine, sau tu ca Freddie. Noi n-avem nicio șansă din păcate, folosim niște căști wireless in-ear cu calitate înaltă a sunetului.

5. Nu pot utiliza castile in avion?

avion crossbeats

Ce credem noi – Ok, există câteva avioane care le permit pasagerilor să folosească dispozitive Bluetooth, cum ar fi căștile, dacă nu sunt activate celular.

Probabil o soluție – Cel mai bine este să vă consultați cu reprezentantul companiei aeriene înainte de a transporta orice dispozitiv Bluetooth.


Lasa un comentariu

Comentarile trebuie aprobate inainte de a aparea public.

ABONEAZA-TE